Aanmelding 75 jarig Jubileum “Nut en Nocht” Akkerwoude.

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de vereniging Nut en Nocht werd opgericht. In samenwerking met Dorpsbelang, IJsclub en de commissie Ringrijden willen wij “oud-Akkerwoude” nog 1x op de kaart zetten.

Van 1 t/m 8 juni zal er in het hart van Akkerwoude weer een kermis met tent staan, en zullen er een week lang allerlei aktiviteiten worden georganiseerd, o.m. kaatsen, typeljen, skeeleren, ringrijden, wandel4daagse, fietspuzzeltocht enz.

Op zaterdag 1 juni, aanvang 10 uur, staat er een kaatspartij + barbeque voor leden en oud-leden op het programma. Tevens wordt d.m.v. ondermeer Video-, Foto- en Krantenknipsels een Tentoonstelling ingericht, welke een tijdsbeeld geeft over “100 jaar Akkerwoude”. Deze zal de hele week te bewonderen zijn in clubgebouw “De Snuter”, Achterweg 62 te Damwoude.

Met name oud-leden willen wij langs deze weg aanmoedigen hun adressen op te sturen, zodat de Jublieumcommissie een Persoonlijke uitnodiging + Jubileumboekje + Aanmeldingsformulier naar ze toe kan sturen.

Dit kan naar Henk Kemper, secretaris k.v. Nut en Nocht; Kleine Laan 49, 9104 CE Damwoude, tel. 0511 423181. E-mail: henkkemper@hetnet.nl Lysbeth Hellinga, Molenweg 19, 9104 CX Damwoude, tel. 0511 421150.

N.B. Mocht u in het bezit zijn van oude foto's, films of video's of andere bezienswaardigheden, die wij mogen gebruiken voor de tentoonstelling, neem dan ook even contact op met bovenstaande personen. (Het materiaal krijgt u uiteraard weer terug!)

De Jubileumcommissie Akkerwoude.